Moderátori szabályzat

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével."

/A sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény (Smtv.) 4. § (3) bekezdése alapján/ 

1. A MÖSZ semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a MÖSZ fóruma moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele. 

2. A MÖSZ fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbségi jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak.

3. Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát a fórumban, kérjük jelezze a mail@mösz.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a fórum tisztaságát.

4. A MÖSZ fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el.

[MÖSZ]